2013. november 24., vasárnap

Amikor nincs kedvem főzni...

Akármilyen konyhabolond vagyok, azért nálam is akadnak olyan pillanatok, amikor nincs se kedvem, se időm, se ötletem a konyhai tevékenykedéshez, vagy egyszerűen csak jól esne, ha 100-ból egyszer NEKEM főzne valaki. 
Étterembe nem járunk, ha csak nincs valami jeles alkalom. A rendeléssel pedig csak annyi a problémám, hogy fogalmam sincs, milyen éttermek vannak a környéken. Arról meg főképp nincs, hogy melyik helyekről hová vállalnak kiszállítást. Sokan tudjátok, hogy egyszerre két helyen élek. És a két kerületből összesen egy helyet tudok, ahol van házhozszállítás!
Nemrég ismertem meg egy nagyon jó oldalt, ahol a hozzám hasonló alkalmi rendelő (viszont rendszeresen éhes és elfoglalt) sorstársaim kapnak hathatós segítséget, ha úgy döntenek, hogy telefont ragadnak, és belekóstolnak valami újba. A Foodpanda egy online ételrendelő cég, ahol egy kattintással kiválaszthatod a várost vagy a kerületet ahol laksz, és már eléd is tárulnak az éttermek, amik közül választhatsz. Megnézheted az étlapot, látod, hány csillagra értékelték a vásárlók a helyet, illetve elolvashatod a róla írt véleményeket. Innen már csak két kattintás, és már úton is van a kaja :) Persze továbbra is arra buzdítok mindenkit, hogy ragadjon fakanalat és saját kezűleg készítse az ételt, amit az asztalra rak. De amikor egyszerűen nem fér bele egy napba kettő, és nem tudtok mát több felé szakadni, akkor engedjetek meg magatoknak ennyi luxust, és a megspórolt időben kapcsoljatok ki egy kicsit. 

puszi :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...