2012. április 19., csütörtök

Medvehagymás-fetás kence


Ez a finomság a napokban készült.
A történet ott kezdődött,hogy az olajban eltett medvehagymából maradt egy kicsi.
Ahhoz kevés volt, hogy üvegbe zárjam őt is, viszont ahhoz sok, hogy beleszuszakoljam a már megtöltött üvegekbe.
Hát ment a hűtőbe, én meg nem is nagyon gondolkodtam rajta addig, míg másnap mellé nem tettem az aznap zsákmányolt feta sajtot.
Vettem hozzá egy kis túrót, és már készült is a fetás-medvehagymás kence.

Hozzávalók:

-500 g túró
-150 g feta sajt
-150 g tejföl
-3 ek olajban eltett medvehagyma, esetleg pesto
-frissen őrölt bors
-olíva olaj.


Törjük át a túrót, keverjük össze a fetával, a tejföllel, az olajban eltett medvehagymával, őröljünk rá jó sok borsot, és keverjünk el annyi olíva olajat benne, hogy krémesen kenhető legyen.
Tálaljuk friss, ropogós pirítóssal.

Próbáljátok ki, pikk-pakk elkészül, és isteni finom!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...