A guacamole után itt van egy újabb kence vacsorára.
Nagyon gyorsan kész van, és klasszisokkal jobb ezt kenni a kenyérre, mint mindenféle bolti vacakot.
Hozzávalók:
-25 dkg főtt-füstölt tarja
-5 dkg tejföl
-2 tk magos mustár
-5 dkg lágy margarin vagy vaj
-őrölt bors.
Sózni nem kell, mert a tarja már épp elég sós.
Elkészítés:
A tarját kockázzuk fel, és robotgépben aprítsuk nagyon- nagyon apróra, vagy egyszerűen daráljuk le.
Keverjük hozzá a tejfölt, a magos mustárt, a margarint, borsozzuk meg alaposan, és jól keverjük össze. Ha esetleg nem lesz kenhető állagú, akkor adjunk hozzá még egy kis tejfölt.
Reggelire, vacsorára, vagy a gyerekeknek csomagolva akár tízóraira szuper kis kenyérre való.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése