2012. május 23., szerda

A Cukkerberg hivatalos konyhatündére lettem :-)

A múlt héten csodálatos dolog történt velem!
Az Erős Antónia által alapított Egy Csepp Figyelem alapítvány egyik lelkes tagjától érkezett levélben a következők álltak:

"Gratulálok az új blogodhoz, nagyon ízléses, még a végén nekem is megjön a kedvem a főzőcskézéshez (ezzel nagyot mondtam)!
Remélem, nem veszed tolakodásnak: mivel nálunk a csapatban nincs konyhatündér, nagyon szívesen kiraknánk időről időre 1-1 receptedet a cukkerre. Amolyan "Hortobágyi Anna bestof", vagy "gusztusos receptek a'la Hortobágyi Anna" módon. Természetesen a blogod megjelölésével felkérnénk amolyan hivatalos konyhatündérünknek. Hm? Mit gondolsz?"

Mit ne mondjak, fülig ért a szám, és természetesen IGEN-t mondtam!
Aztán kíváncsian vártam a folytatást....
Tegnap jött el a debütálás pillanata.
Az első recept, amit kiválasztottak, a mákos almagolyók lettek.
És a bevezető szöveg:

"Hortobágyi Annától már korábban is kaptunk fantasztikusnál fantasztikusabb recepteket. Cukorbetegként főz és süt, fáradhatatlanul, hobbyból, újabban pedig recepteket is ír Kakukkfű nevű blogjába. Számunkra megtiszteltetés, hogy a Kakukkfű receptjei közül szemezhetünk a továbbiakban!
Indításként egy különlegesség: édes, de nem édesség, alma, de nem gyümölcs, mi az? Mákos almagolyók Hortobágyi Anna módra! Egészségetekre!"


Most aztán hétről hétre egy, vagy két recept követi majd. :-)
Ti is látogassatok el a  Cukkerberg-re, rengeteg hasznos, fontos, érdekes, vagy épp szórakoztató bejegyzést találtok ott!

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...